Wat doe ik hier?

Welkom op mijn website. Leuk dat je meer te weten wilt komen over financial life planning en hoe dit mijn passie is geworden. Er zijn vragen die ik mijzelf al lang stel. Hoe weet je wat het liefste doet? Wat is een betekenisvol leven? Welke acties onderneem je om je diepste wensen te vervullen? Hoe sluit dit aan bij de manier, waarop ik nu leef? Life planning geeft antwoord op deze vragen met het accent op financiële vrijheid. Dit betekent niet dat je zoveel mogelijk bezit moet hebben, maar dat je een (meer) ontspannen relatie met het thema geld in jouw leven ontwikkeld.

Ik zelf wil aan het einde van mijn leven terugkijken zonder spijt en met trots. Wij allemaal komen bij de eindstreep met vallen en opstaan, maar ik wil daar staan met het gevoel dat ik alles gegeven heb. Ik wil juist ook dit verlangen bij jou aanwakkeren.  Mijn specialiteit is iemand rust bieden, zodat je durft te doen wat je het liefste doet. 

Ik heb zelf ondervonden dat je hart volgen niet vanzelfsprekend is! Zeker In relatie tot geld is dit een echte uitdaging. Voel je nu dat het tijd is je hart te volgen? Ik geloof dat door, zowel mijn werkervaring, als ook mijn eigen levenswandel ik voor jou een verschil kan maken, om jouw leven, vanuit jouw verlangen in te richten. Ik vertel je er graag over. 

Jouw leven, hoe jij dit zelf wil inrichten, ontdek je, in 5 logische stappen: 1.Ontdekking ->  2.Visie ->  3.Obstakels ->  4.Kennis ->  5.Uitvoering

Laat me je overtuigen en neem contact met me op!