Wat doe ik hier?

Welkom op mijn website. Leuk dat je meer te weten wilt komen over life planning en hoe dit mijn passie is geworden. Er zijn vragen die ik mijzelf al lang stel. Hoe weet je wat het liefste doet? Wat is een betekenisvol leven? Welke acties onderneem je om je diepste wensen te vervullen. Hoe sluit dit aan bij de manier, waarop ik nu leef. Ik wil straks terugkijken zonder spijt en met trots. Life planning geeft antwoord op deze vragen met het accent op financiële vrijheid.

Ikzelf heb in mijn leven op heel wat kruispunten gestaan. Ik ben mijn loondienst carrière ooit begonnen als installateur van alarmsystemen en eindigde deze als gerechtsdeurwaarder. Ik werd zelfstandige in 2001 als bewindvoerder en mentor van mensen met een ziekte of beperking. Dit werk doe ik nog steeds. Mijn weg is dat ik steeds meer bij de mens betrokken ben en minder bij de zaak. Ik kwam er achter dat mensen inspireren het liefste is wat ik doe en het beste kan en daarom ben ik life planner geworden!

Ik heb zelf ondervonden dat je hart volgen niet vanzelfsprekend is! Zeker In relatie tot geld is dit een echte uitdaging. Voel je nu dat het tijd is je hart te volgen? Ik geloof dat door, zowel mijn werkervaring, als ook mijn eigen levenswandel ik voor jou een verschil kan maken, om jouw leven vanuit jouw kern in te richten .

Jouw mooiste leven ontdek je, in 5 logische stappen: 1.Ontdekking ->  2.Visie ->  3.Obstakels ->  4.Kennis ->  5.Uitvoering

Laat me je overtuigen en neem contact met me op!